Difference between revisions of "Mailing Lists/hu"

From Jmol
Jump to navigation Jump to search
(Initialization from www.jmol.org)
 
m (Playing with templates)
 
Line 2: Line 2:
 
= A jmol-users levelzõlista =
 
= A jmol-users levelzõlista =
  
A [mailto:jmol-users@lists.sf.net jmol-users@lists.sf.net] levelezõlista a Jmol-lal kapcsolatos dolgok megbeszélésére alakult. A témákhoz kizárólag tagok szólhatnak hozzá.
+
A {{mail|jmol-users@lists.sf.net}} levelezõlista a Jmol-lal kapcsolatos dolgok megbeszélésére alakult. A témákhoz kizárólag tagok szólhatnak hozzá.
  
[http://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/jmol-users Kattints ide] a <tt>jmol-users@lists.sf.net</tt> listára való feliratkozáshoz vagy az onnan történõ leiratkozáshoz.
+
[http://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/jmol-users Kattints ide] a {{Jmol-users-list}} listára való feliratkozáshoz vagy az onnan történõ leiratkozáshoz.
  
Ha kíváncsi vagy a régebbi hozzászólásokra nézd át a <tt>jmol-users@lists.sf.net</tt> [http://sourceforge.net/mailarchive/forum.php?forum=jmol-users levlista-archívumot].
+
Ha kíváncsi vagy a régebbi hozzászólásokra nézd át a {{Jmol-users-list}} [http://sourceforge.net/mailarchive/forum.php?forum=jmol-users levlista-archívumot].
  
 
= A jmol-developers levelezõlista =
 
= A jmol-developers levelezõlista =
  
A [mailto:jmol-developers@lists.sf.net jmol-developers@lists.sf.net] levelezõlista a Jmol szoftverrel kapcsolatos fejlesztések megbeszélésére alakult.
+
A {{mail|jmol-developers@lists.sf.net}} levelezõlista a Jmol szoftverrel kapcsolatos fejlesztések megbeszélésére alakult.
  
Feltételezzük, hogy mindenki, aki jelentkezik a <tt>jmol-developers</tt> (fejlesztõ) listára feliratkozik a <tt>jmol-users</tt> (felhasználók) listára is, így aztán szeretnénk, ha nem küldenétek el ugyanazt a levelet <tt>jmol-developers</tt>-re és a <tt>jmol-users</tt>-re is.
+
Feltételezzük, hogy mindenki, aki jelentkezik a {{Jmol-developers-list}} (fejlesztõ) listára feliratkozik a {{Jmol-users-list}} (felhasználók) listára is, így aztán szeretnénk, ha nem küldenétek el ugyanazt a levelet <tt>jmol-developers</tt>-re és a <tt>jmol-users</tt>-re is.
  
[http://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/jmol-developers Kattints ide] a <tt>jmol-developers@lists.sf.net</tt> listára való feliratkozáshoz vagy az onnan történõ leiratkozáshoz.
+
[http://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/jmol-developers Kattints ide] a {{Jmol-developers-list}} listára való feliratkozáshoz vagy az onnan történõ leiratkozáshoz.
  
Ha kíváncsi vagy a régebbi hozzászólásokra nézd át a <tt>jmol-developers@lists.sf.net</tt> [http://sourceforge.net/mailarchive/forum.php?forum=jmol-developers levlista-archívumot].
+
Ha kíváncsi vagy a régebbi hozzászólásokra nézd át a {{Jmol-developers-list}} [http://sourceforge.net/mailarchive/forum.php?forum=jmol-developers levlista-archívumot].

Latest revision as of 10:33, 8 April 2006


Geographylogo.png

Reference: English – Other: Español · Français · Magyarul · 日本語 · Nederlands ·


A jmol-users levelzõlista

A jmol-users@lists.sf.net levelezõlista a Jmol-lal kapcsolatos dolgok megbeszélésére alakult. A témákhoz kizárólag tagok szólhatnak hozzá.

Kattints ide a jmol-users@lists.sf.net listára való feliratkozáshoz vagy az onnan történõ leiratkozáshoz.

Ha kíváncsi vagy a régebbi hozzászólásokra nézd át a jmol-users@lists.sf.net levlista-archívumot.

A jmol-developers levelezõlista

A jmol-developers@lists.sf.net levelezõlista a Jmol szoftverrel kapcsolatos fejlesztések megbeszélésére alakult.

Feltételezzük, hogy mindenki, aki jelentkezik a jmol-developers@lists.sf.net (fejlesztõ) listára feliratkozik a jmol-users@lists.sf.net (felhasználók) listára is, így aztán szeretnénk, ha nem küldenétek el ugyanazt a levelet jmol-developers-re és a jmol-users-re is.

Kattints ide a jmol-developers@lists.sf.net listára való feliratkozáshoz vagy az onnan történõ leiratkozáshoz.

Ha kíváncsi vagy a régebbi hozzászólásokra nézd át a jmol-developers@lists.sf.net levlista-archívumot.

Contributors

NicolasVervelle